7 juni 2014

Contact

Boomsma Haptonomie Meppel

Naam: Marcel Boomsma
Email: info@boomsmahaptonomie.nl
Adres: Zuideinde 29 7941GA Meppel
Telefoon: 0522 244111  Mobiel 06 48478761

Contact

Boomsma Haptonomie is gevestigd aan Zuideinde 29 in Meppel. Op de eerste verdieping van Bedrijvencentrum Z29. Er is geen lift aanwezig. Op en in het pand staat Haptonomie & Meer vermeld, mijn eerder gebruikte praktijknaam.

Gratis parkeren achter het pand: Inrijden via de Catharinastraat, ter hoogte van school ‘Het Stadskwartier’. Graag parkeren vlakbij het pand. Dan links om het gebouw lopen naar de ingang aan het Zuideinde.

Foto: ingang parkeerterrein Catharinastraat:

Contact

Amersfoort
Kom je uit de omgeving van Amersfoort? Dan ben je van harte welkom bij de gespecialiseerde haptotherapie praktijk SynergosPraktijk, waar ik ook deels werkzaam ben. Zie ook Amersfoort
Website Synergos Praktijk: SynergosPraktijk

Klachtenregeling en Geschilleninstantie
Boomsma Haptonomie is via SoloPartners.nl aangesloten op een klachtenfunctionaris en geschilleninstantie van klachtenregeling.nl. Website www.klachtenregeling.nl, email info@klachtenregeling.nl, telefoon 085-4858560. Boomsma Haptonomie beschikt over een schriftelijke klachtenregeling welke voor cliënten te allen tijde beschikbaar is.

Privacy
Alle door cliënt/voogd verstrekte informatie is vertrouwelijk. Gegevens van de cliënt/voogd worden opgenomen in een beveiligd en geautomatiseerd cliëntsysteem. De bepalingen voortvloeiende uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden door mij toegepast.

Naar begin